• 18
  nov

Kraft – Az újjászületés

Akár lehetne egy újabb szuperhősös hollywoodi kasszasiker címe is, amiben először a főszereplő visszavonulásáról, a nagy visszatérésre való titkos felkészüléséről, majd a mindenkit megdöbbentő és hatalmas port kavaró feltűnéséről, a világ megmentéséről és dicsőséges felemelkedéséről szól a stroy. Várjunk csak! A történet pontosan ez, csak most velünk a főszerepben!
Belvárosi clubunk a nyár végén kis időre visszavonult, átalakult és új pompájában tért vissza, hogy hétről hétre elvarázsolhasson benneteket. Budapest legkedveltebb turista negyedének szívében rejtegetünk egy örjöngő party vadat, akit immáron szerdától engedünk szabadon, hogy letépje rólad a hét láncait és felszabadítson egy fergeteges party keretében. Azért, hogy az élményt kellemesebbé tegyük, feltunningoltuk falainkat, kitoltuk a korlátokat és felperzseltük a parkettet – úgy építészetileg is.

Az újranyitás óta a Hétfő a Kedd nevű sunyi kistestvérével együtt nekünk dolgozik, hogy szerdára annyira kilegyél tőlük, hogy a nap végén első utad a Kraftba vezessen, főleg ha diák vagy és kell egy alibi vizsgaidőszakban a nem tanulásra. Ha magadra ismertél, a Student Night a Te estéd. Ha ettől nem csábultál el, akkor had Flörtöljünk veled még egy kicsit csütörtökön, hiszen akár tiltott gyümölcs vagy akár nem, kísérteni, csábítani, vadászni vagy csak nézelődni akkor is ér. Mindenkit megnyugtatunk, hogy az átalakítással a térből nem vettünk el, sőt úgy rendezkedtünk be, hogy még alkalmasabb legyen a riszálásra péntekenként, amikor a falak a fekete zene lüktető ritmusait viszhangozzák, miközben DJ Revolution és DJ Nash kezei pörgetik a korongokat. Az igazán belevaló Kraftereknek pedig szombatonként Peter Jabin és Mr. Kaufer diktálja az ütemet a lemezjátszók mögül egy kis EDM-es megőrülés keretében.
A következő történetet pedig te írod! Dobd le a pizsit és a mamuszt, ugorj valami szexibe vagy szívdöglesztőbe és irány a Kraft! Ne vonulj téli álomra, hanem lépj be a kapuinkon hunyd le inkább nálunk a szemed és éld át az életérzést, ami átitat egy party dívát vagy egy party állatot. Bújj egy új bőrbe és vetkőzd le a terheidet. Ne engedj a téli depinek, mert az élet csak most kezdődik el igazán, amikor a hideg éjszakákat felfűtjük a város legvadabb, legdögösebb, legforróbb clubjában!

kraft3

 • 02
  febr

Az éjszaka szuperhősei

Egy nem is olyan távoli univerzumban van egy hely, ahol a Hold legtisztább ragyogása felébreszt két erőt. Ahogy felelevenedik az éjszaka népe, a két erő egyesül, hogy megmentse Budapestet a szeleteléstől és a pampamtól! A jó célt négy kéz szolgálja, amiben a fekete zene szuperereje rejlik. Fegyverük megannyi sláger, partyhimnusz és örök klasszikus, ami kikapcsol, hogy egy új életbe bekapcsolj, ahol a Let’s Dance a kulcsszó és az őrjítő vad tánc a gyógyír mindenre! Míg a korong pörög, addig benned az élet felpörög és a sötét budapesti éjszaka bepörög, mert REVOLUTION és DJ Nash minden pénteken a Kraftban túlpörög!
Mint minden szuperhősre, úgy rájuk is ragyogó szemmel néz a világ és integetnek hálával minden szombat hajnalban az éjszaka fiai és lányai, de hogyan látják ezt a világot a Let’s Dance lemezlovasai?!

Flyerz: Mit jelent számodra a Let’s Dance, hiszen lényegében az egyik “apjaként” terelgeted rendületlenül minden héten?

NASH: Számomra tulajdonképp egy vágy teljesülése. Mondhatnám azt is, hogy ki ne vágyna “apaként” egy ilyen sokak által szeretett “gyermekre”. Lassacskán 2 éve annak, hogy megálmodtuk a Let’s Dance-t és hittünk abban, hogy ez sok embernek ugyanolyan élvezetet fog nyújtani, mint amilyet számunkra is nyújt az első perctől kezdve.

Flyerz: 2 év sok idő ebben a szakmában, és nem könnyű versenyben maradni. Miben rejlik számodra a Let’s Dance sikerének titka?

REVOLUTION: Véleményem szerint a sikeresség titka nem más mint a családias hangulat és a zeneiség! Egy éjszakába sűrítjük a classic és a legújabb giga-mega partyhimuszokat, így mindenki egyformán jól érezheti magát, aki ezt a stílust szereti, és egy igazán nagyot akar táncolni péntek este!

Flyerz: Nash, miből merítesz vagy merítetek erőt és inspirációt ahhoz, hogy mindig újat adjatok a közönségnek?

NASH: Legfőképp úgy gondolom, hogy magából a Let’s Dance-ből, mint álomból, de természetesen egymásból és a közönségből is. Mindenki tudja, hogy hétről hétre nem lehet teljesen újat adni, de igyekszünk sajátos zenei szelekcióval és persze dj párosként sajátos “előadásmóddal” nyújtani valami olyat, amit máshol nem lehet megkapni. Ettől függetlenül alapjaiban az üzenet mindig ugyanaz marad, “Gyere, táncolj és bulizz velünk!”

Flyerz: Mit gondolsz a legnagyobb erőnek a Let’s Danceben, ami miatt mágnesként vonzza a közönséget és ami miatt ilyen magas szintre emelkedett az “elpubosodott” budapesti éjszakai életben?

nash1

NASH:Véleményem szerint az üzenet, amit a nevében is hordoz. Sokaknak könnyű azonosulni a Let’s Dance-el, akik meg szeretnek táncolni, azoknak meg végképp. Ennyi idő elteltével néha olyan ez már, mint egy nagy család. Akik pár alkalmat már eltöltöttek velünk, azok vagy mosolyogva pacsizni jönnek a dj pulthoz, vagy a tánctérről szintúgy kacsintva integetnek, magyart és külföldit egyaránt beleértve. Mondanom sem kell, hogy ez számunkra is óriási öröm, hisz a mi energiánk az övék, az övék pedig miénk! Így élünk hát hétről hétre, minden pénteken.

Flyerz: Kicsit még visszatérnék a mai átalakult bulikultúra témájára, ahol a pubok és a house nyomásában tudott ilyen hosszútávon életben maradni egy R’n’B party sorozat. Hogyan lehet ez Revo?

REVOLUTION: Az életbenmaradás kulcsa többek között annyi, hogy a dj-k 99%- a nem tud R’n’B zenét rendesen mixelni, pláne egész éjszaka, tehát nagyon kevés a fekete zenét játszó dj, illetve ezek közül is nagyon kevesek azok, akik mikrofonoznak és együtt ugrálnak/táncolnak/pulzálnak az ott bulizó emberekkel, ezáltal energiát adnak a közönségnek!

revo2

Flyerz: A sikeretek tartson tovább, és most pénteken is engedjétek szabadon a jót a sötét budapesti éjszakában. Addig is mindenkinek üzenjük, hogy Let’s Dance!

»»»»» Kraft | LET’s DANCE »»»»»
https://www.facebook.com/events/324848344371709/
★ Éld át a legtáncosabb éjszakát ★

➠ Djs:
✓ Revolution
✓ DJ Nash

➠ Belépés:
Az első 100 vendégnek díjtalan, utána
Hölgyeknek 1000 HUF
Uraknak 2000 HUF
VIP 4000 HUF
Korhatár: +18
A beléptetés jogát fenntartjuk!

Budapest bulinegyedének szívébenKRAFT | 1051 Széchenyi István tér

 

 • 20
  dec

A KRAFT csaj jó csaj!

Meglátod és a huncut kis hormonjaid rakoncátlankodni kezdenek és kényszerítenek, hogy egy őrjítő táncra hívd? Mágnesként vonz hozzá valami, hogy együtt perzseljétek fel a KRAFT parkettjét, miközben egy ritmusra ringva összeforrtok? Nyugi, nem veled van a baj, a KRAFT-ba ilyen csajok járnak, akik megigéznek, megbabonáznak, egyetlen pillantásukkal elejtenek és csókjaikkal, érintéseikkel örömmámorba ejtenek. Ártatlan vadaknak álcázzák magukat, közben a legnagyobb csapdát rejtegetik vadászként! De nem kell ám félned, hisz az édes kis csábítás, a kedves kis kísértés akár egy mézédes bűnbeesésbe sodorhat. Mielőtt viszont egy KRAFT csajba esnél bele, lássuk csak, kik is ejthetnek el!

 

Miss Kopj le

Uraim, gatyát felkötni, a hölgy varázsfaktorát erősen növeli elérhetetlensége! Gyönyörű homlokára díszként van írva, hogy hagyd békén, de mégis olyan, mint az éden gyümölcse: tudnod kell, hogy mi lesz, ha beleharapsz az élvezetébe. TIPP: Menj oda és légy szemtelen, súgd a fülébe, hogy cseppet sem érdekel és mást sem fog soha! A party végére nem engedi a büszkesége, hogy ne menjen mégis oda, ha másért nem is, legalább pofon vágni!

kopjle

 

Miss Ártatlan

Nagyobb erő áll mögöttük, mint a Star Wars bármelyik oldalán, úgy hívják: APA! De kit érdekel, ha annyira vonzó, mi több, kívánatos ártatlansága miatt. Vigyázz mielőtt felébred benned a szörny, nehogy akkorát kiáltson, hogy felébressze az otthon csak félálomban szendergő Aput! Ne bántsd, szegény nincs tisztában önmagával és komoly önértékelési problémákkal küzd. Hozd ki az árnyékból és hagyd, hogy rásüssön kicsit egy új nap fénye!

artatlan

 

Miss Édes vagyok

Ajj-ajj, sok lesz az az alkohol, így is sok benned a cukor, kislány, hisz annyira édes vagy! A nevetése, a loknijai, a púderrózsaszín porcelánbőre, a cukorka színű ruhái és a helyes kis mosolygödrei, melyeken facebookozás közben megcsillan a telefon fénye… Annyira cuki, hogy belehalsz? A hercegnők már csak ilyenek. Vigázz vele, ha kiszabadítod a tornyából, mert azonnal kinyílik… és lehet más is. ARANYSZABÁLY: Ne itasd sokat!

candygirl2

 

Miss Egyéjszaka

A lejárt szavatosságú tej hatásfokával fog dolgozni benned a hölgyike! Szomjas vagy, innál annak ellenére is, hogy nem a legjobb ötlet, majd megüli a gyomrodat és elrontja a következő pár napodat. Sajnos, ami tönkremehet, az tönkre is megy, főleg ha elrontják, márpedig őt elrontották. Nem nem kellesz, csak nem meri bevallani magának sem, hogy tud még szeretni. Reggel felöltözik, húz egy strigulát a naplójába, elszív egy cigit, majd azon se lepődj meg, ha kirúgdos az ágyából, és közli, hogy le se zuhanyozz, csak húzz haza és ne keresd többet.

egyejszakas

 

Miss Szexi vagyok és tudom

És mindenki más is tudja, de úgy érzed, te tudod a legjobban, hiszen a szemeid és a szemed is látja. Az ilyen nő csak egyet akar hallani, hogy ő a legvonzóbb az egész klubban és lehet pont azt akarja, hogy te mond. Ne csak mond, de belebúgd a fülébe vadító hangon, hogy a kellemes tónus ne csak a hallására, minden érzékére hasson és végig bizsergesse tetőtől talpig a benne rejtőző vadmacskát.

sexy

 

Miss Provocateur

Ne fáradj, úgy is odamegy, és vagy így vagy úgy, de rátapint a lényegre! Szemtelen, pikáns, a nyelvét nem csak felvágták, de tisztességesen meg is paprikázták, hogy piszkosul csípős legyen. Ne aggódj, az ereiben csörgedező alkoholban mérhető a vér szintje is, de jobban jársz te és a pénztárcád is, ha külön isztok, mert tapasztalt partizó és könnyen alul találod majd magad. Ha ő nyer, akkor fizikálisan is!

provocateur2

 

Miss Független

Kicsit feminista, kicsit karrierista, kicsit túl sokat tapasztalt és ha nehezen vallja is be önmagának, bizony büszke is. Itt aztán jó reklám kell, hogy eladd magad, mert nem vesz ám meg akármit. KRAFT OKOS: Tilos betörni, mert betöri, vagy kapcsolati tőkéjét kihasználva betöreti az orrod!

fuggetlen

 

Miss Party Az Egész Világ

Nyáron a rekkenő hőség, ősszel a szakadó eső, télen a dermesztő hideg és tavasszal a szellő hozza neki a partik hírét. Semmi sem szegheti kedvét, és jelszava, hogy élvezd az életet! Ha a cipőbizniszben vagy, jobb, ha elkezded menedzselni, mert minden partinkon ott van a kemény magban, hogy koptassa a cipő talpát. A zene megbabonázza és olyan lüktetést indít el benne, amit nem tudsz leállítani, el kell merülnöd vele az éjszakában! Ha együtt jönnétek, szóljatok előre, mert elkülönítünk egy pultost csak neki…

partyazgeszelet

 

Miss #hashtag

Meg ne zavard posztolás közben, mert lehet, hogy pont a legszellemesebb hashtag közepén toppansz mellé, amiből #ÉsEgyBunkóMárMegintBetalált lesz az eredeti tagből. Ha szerencséd van, és jó ütemben találod meg a post királynőt, akkor az éjszaka végére talán lehet egy közös képetek, amit akár pár hónap múlva egy párként nézhettek vissza az azóta készült Dukai Reginát meghazudtoló mennyiségű kép közt.

inside-party-selfie-celebs_1

 

Miss Észbontó

Ejha, de jó ez a csomagolás, de… Hogy is mondjuk, nem kell hozzá nagy IQ, hogy rájöjjél, hogy neki nincs sok. Ezt azért merjük így leírni, mert sejtése sincs, hogy most róla írunk. Nagyon aranyos, és ezért senki nem mondaná, hogy buta, csak azt, hogy butuska. A naivitása még az alkohol hatása ellenére is nyílként hasít az elmédbe. Látod, hogy mozog a szája és próbálod megfejteni, hogy nincs összeköttetésben az agyával. Ne akard! Ha kell, csak súgd a fülébe búgó hangon, amit érzel és a kis hallójáratán keresztül egyetlen intelligens részébe találsz, ami nem az agya és úgy lehet, nem is a szíve.

eszbonto

 • 17
  nov

9 ember, aki annyira _jól_ flörtöl, ahogyan te sosem fogsz

A csütörtöki FLÖRT éjszakákon csak úgy cikáznak keresztbe-kasul a flörtölő energiák a KRAFT-ban, és hogy őszinték legyünk, megöl minket a kíváncsiság, mi hangozhat el egy-egy ilyen ismerkedős beszélgetésben. De nekünk “sajnos” csak a szemlesütős látvány maradt, úgyhogy kénytelenek voltunk máshonnan informálódni. Ez persze egészen hajmeresztő sztorikhoz is vezetett, amit nem bírunk magunkban tartani, így összeszedtük nektek azt a 9 esetet, amit szájtátva hallgattunk, mert annyira rosszak, hogy már szinte jók. Se. Nehogy meghalljunk ilyesmit csütörtökön a KRAFT-ban!

#1 Az asztrológia-fanatikus

Nézz fel a teliholdra! Mennyire gyönyörű… Olyan, mint az arcod.

#2 Aki rögtön a lényegre tér

1: Annyira finom ez a hamburger…
2: Elég jó.
1: Ugye?!
2: Akarsz látni meztelenül?

#3 Aki álmodik és elmeséli

Tegnap rólad álmodtam és a szendvicsről, amit a találkozásunk előtt ettem.

#4 Aki bármennyire is szerelmes, nem hagyhat szó nélkül egy nyelvtani hibát

1: Nagyon sokat jelentesz nekem. Én és te a világ ellen, szerelmem. Szeretlek.
2: *te és én a helyes sorrend.

#5 Aki nem fél segítséget kérni

Kérlek, gyere át és vakard meg a szúnyogcsípést a hátamon.

#6 Akinek komoly elvárásai vannak, amelyek nyomokban kecskéket is tartalmaznak

1: Kérdezz bármit!
2: Mi a véleményed a kecskékről?

#7 Aki tudja, miben a legjobb, és nem fél használni

Van egy dolog, amiben nagyon tehetséges vagyok. Kinyitok és bezárok ajtókat a lábammal. (És sosem esek el közben.)

#8 Aki ragaszkodik a függetlenségéhez

1: Legyen szép napod!
2: Ne mondd meg nekem, hogy mit csináljak!

#9 És végül, akinek PhD-je van flörtölésből

Már nem kérem ezt a kaját. A tiéd lehet.

 


Minden csütörtökön FLÖRT a KRAFT-ban!
Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!


12227221_1701928116704604_882509333209554749_n